Gratis download

In het boek presenteren we het Liefde Werkt-blad, dat je helpt om met liefde aan de slag te gaan. Om richting te bepalen, kaders vast te stellen en meteen concreet te worden. Het werkblad bestaat uit vijf thema’s, met elk twee subthema’s. In het boek Liefde Werkt wordt elk thema toegelicht en voorzien van praktische tips, werkvormen en voorbeelden. Onderaan deze pagina kun je het Liefde Werktblad downloaden, om er zelf mee aan de slag te gaan. Heb je liever meteen een grote print, op A1-formaat? Die bestel je hier.

Een tip: vul eerst het werkblad voor jezelf in, en neem er dan anderen in mee. Droom groot, en knip de weg naar het realiseren van je droom op in kleine, behapbare stukjes. Sta onderweg regelmatig even stil en bekijk van een afstandje wat je hebt bereikt en aan het doen bent. Neem tijd voor reflectie, samen met de mensen met wie en voor wie je dit doet. Doe je nog de goede dingen, hebben jullie samen de juiste route genomen? Of is het tijd om een pas op de plaats te maken, bij te sturen?

De bedoeling van het werkblad is dat je je beperkt tot de hoofdlijnen. Laat je niet verleiden tot het maken van een uitgebreid en volledig dichtgetimmerd plan voordat je op weg gaat. Gá gewoon. Ga op reis, ga ontdekken, doe en denk tegelijk. Struikel vooruit. Kijk wat de zich ontvouwende toekomst je brengt. Succes!

Wil je toch liever een kleine steun in de rug? Wij helpen je graag om aan de slag te gaan met het Liefde Werktblad, op basis van onze ervaring. We hebben onder andere een spel ontwikkeld om per onderdeel ideeën te bedenken en uit te werken.