De menselijkheid terug in organisaties

Aandacht voor liefde is het logische vervolg op werkgeluk en heeft een nog bredere en duurzamere impact. De positieve effecten van een bedrijfscultuur waarin liefde centraal staat zijn namelijk legio:

  • De gezondheid en het welzijn van mensen neemt toe, met een lager ziekteverzuim en een hogere levenskwaliteit als effect.
  • De werksfeer, teamdynamiek en werknemersbetrokkenheid verbeteren.
  • Een liefdevolle en ondersteunende werkomgeving is een vruchtbare bodem voor innovatie en creativiteit.
  • Het streven naar meer menselijkheid in organisaties kan bovendien een bredere maatschappelijke impact hebben door bij te dragen aan het welzijn van niet alleen individuen en organisaties, maar de maatschappij als geheel.

In het boek, Liefde Werkt, maak je kennis met diverse thema’s rondom liefde en werk, en je krijgt praktische handvaten zodat je meteen met liefde aan de slag kunt. Een must voor iedereen die vindt dat het de hoogste tijd is voor meer menselijkheid in organisaties. Het boek bevat vijf hoofdstukken over het wat en waarom van liefde en hoe je ermee aan de slag kunt gaan, plus een bonushoofdstuk met methodieken die je in kunt zetten als je aan de slag gaat met liefde.

Ben je nieuwsgierig naar het boek? Klik dan hier om naar het Inkijkexemplaar Liefde Werkt te gaan. Wil je het boek bestellen? Dat kan via mijn webshop. Bestel je rechtstreeks via mijn eigen webshop dan krijg je er een fraaie leeswijzer bij en een handgeschreven kaartje.

Recensies Liefde Werkt

  • Recensie Elsbeth: In “Liefde Werkt: De menselijkheid terug in organisaties” neemt auteur Annemieke Mintjes je mee op een bijzondere ontdekkingsreis waarin liefde en werk hand in hand gaan. Met treffende voorbeelden en praktische inzichten leert Annemieke je dat een goedlopende organisatie afhankelijk is van de harmonie tussen het individu en de bedrijfsstructuur. Voor iedereen die verlangt naar meer menselijkheid en saamhorigheid in de wereld van ondernemen, is “Liefde Werkt: De menselijkheid terug in organisaties” een aanrader om te lezen en toe te passen. Annemieke Mintjes weet met haar overtuigende schrijfstijl en persoonlijke betrokkenheid ons te inspireren en aan te moedigen om liefde te omarmen als de drijvende kracht achter een bloeiende en mensgerichte organisatiecultuur. (Lees hier de volledige tekst van deze recensie.)
  • Reactie ICT-ondernemer: Ik heb jouw boek “LIEFDE WERKT.” gisteren gekregen en ben inmiddels halverwege. Ik ben oprecht geraakt door jouw schrijven en zie veel raakvlakken met hoe wij ondernemen met ons bedrijf en hoe we dat nog beter kunnen doen. Daar wil ik je voor bedanken en ik hoop je regelmatig op mijn tijdlijn te zien met inspirerende artikelen.
  • Recensie Margo: “In één ruk…! Ja ik houd ontzettend van lezen, maar met drie opgroeiende jongens gun ik mezelf vaak niet die tijd. Maar dit boek greep me; het zet aan tot denken, voelen én actie..Dankjewel Annemieke Mintjes, dit inspireert! Zoals je schrijft; “Liefde overbrugt” en laten we binnen ZuidOostZorg nou net “De brug bouwen terwijl we er op lopen”, dus “LIEFDE WERKT” Ik heb het “Manifest van de liefde” ondertekend, teken je mee?”
  • Reactie Aaltje Vincent: “Ben nog maar op de helft van het boek Liefde Werkt en vind het nu al een aanrader.” Het gaat veel verder dan werkgeluk. Top om ook het mooie bedrijf Rijk Zwaan er in terug te zien. Zij zetten iedere maand hun deuren open voor potentiële nieuwe collega’s tijdens hun Ontmoetbijt. “Mooi hè?”
  • Reactie journalist: “Het is een nogal belangrijke, zelfs buitengewoon waardevolle boodschap.”
  • Recensie Mara: Liefde Werkt = echt genieten!