Opdrachtgevers/cursisten over Mintjes & Co

 

Annemieke is een excellente scrum master, die telkens de verbinding weet te leggen tussen organisatie, communicatie en projectrealisatie. Haar positieve insteek, procesinzicht en coachingsvaardigheden zijn precies wat je nodig hebt wanneer je met scrum van projecten een succes wil maken.

Gidion PetersScrum Company

Het was een feestje om met jou te mogen werken. Wat een inspiratie ben jij geweest in die paar ontmoetingen. Fantastisch!

Deelnemer Business Voice of HeerenveenOver de coaching & begeleiding

Het webinar vond ik heel fris, duidelijk en informatief. Petje af!

Deelnemer webinar scrum

Donderdag 16 mei gingen wij mee naar het Paleis op de Dam en mochten getuige zijn van de uitreiking van de Kroonappeltjes van Oranje door onze nieuwe koning en koningin. Wij willen Annemieke Mintjes van Mintjes & Co via deze weg bedanken voor haar bijdrage aan de opzet van de film en de presentatie!  

Dank voor de fijne begeleiding en mooie heldere uitwerking. Het team reageerde ook enthousiast!

Noordelijke HogeschoolTeam werving

Teambuildingsbijeenkomst Rabobank: Annemieke, je bent een prettige begeleidster die niet te nadrukkelijk aanwezig is. Dank je wel!  

Teambuildingsbijeenkomst RabobankTeambuildingsbijeenkomst Rabobank

Bedankt voor je uitstekende bijdrage! We hebben een erg goede en afwisselende dag gehad. We hebben uiteraard gepolst wat de voorlichters er van vonden en we hebben hele enthousiaste reacties gekregen.

< >